PeacockAudio

High-end audiobekabeling

Stekkerblokken

Een goede verdeeldoos of stekkerblok kenmerkt zich door metalen behuizing die afschermt tegen hoog frequente instraling.

Stekkerblokken van Furutech

De Furutech verdeeldozen voldoen aan alle eisen die er gesteld moeten worden aan een hoogwaardige verdeeldoos: een metalen behuizing, intern geaard en voorzien van goede interne bekabeling in ster aansluiting.
Alle Furutech stekkerblokken zijn leverbaar maar onderstaande typen zijn naar mijn mening de meest interessante uit de Furutech leverprogramma

Furutech eTP60-E

afbeelding van furutech eTP60E stekkerblok

Geheel opgebouwd uit staal en aluminium, de 6 uitgangen zijn intern per twee stervorming bekabeld, met hoogwaardige Furutech bekabeling van 2,5 mm2. Verder is het blok intern voorzien van GC-303, dit is een materiaal gebruikt om netspanning vervuiling door elektromagnetische stoorstraling te voorkomen. Het is in feite een passief filter en heeft dus niet de nadelen van conventionele filtering.

Furutech adviesprijs € 415,=

Tegen meerprijs ook verkrijgbaar met rhodium aansluitingen.

Furutech eTP66-E: kwalitatief vergelijkbaar met de eTP60-E, alleen anders van vorm waardoor de eTP66-E in bepaalde gevallen gemakkelijker te plaatsen is.
Furutech adviesprijs € 440,=.
Ook hier geldt een meerprijs voor rhodium aansluitingen.

Furutech eTP-66E

afbeelding van furutech eTP66E verdeeldoos

Furutech eTP66-E: kwalitatief vergelijkbaar met de eTP60-E, alleen anders van vorm waardoor de eTP66-E in bepaalde gevallen gemakkelijker te plaatsen is.
Furutech adviesprijs € 440,=.
Ook hier geldt een meerprijs voor rhodium aansluitingen.

Furutech eTP609-E (NCF)

afbeelding van furutech eTP609E verdeeldoos

6-voudige stekkerblok met Rhodium aansluitingen, alle aansluitingen en bekabeling zijn gedemagnetiseerd en super cryogeen behandeld. Het ‘Axial Locking System’ verankert elke uitgang aan de massieve aluminium frontplaat om trillingen optimaal te dempen. Dit heeft een zeer positieve invloed op de uiteindelijke geluidskwaliteit. De interne bekabeling heeft Teflon afscherming en is bezet met resonantie absorberende ringen. Verder is dit stekkerblok intern voorzien van GC-303.

Furutech adviesprijs € 2.080,=

Furutech Pure Power 6E

afbeelding van furutech purepower6E verdeeldoos

Een echt ‘Cost-No-Object’ stekkerblok. Een representatie van het maximaal haalbare op technologisch gebied: alle technisch vernuft gecombineerd met hoogwaardige constructie kwaliteiten. Een 6-voudige verdeeldoos gebouwd als een bankkluis gefreesd uit massief luchtvaart aluminium delen, bekabeling, aardingsconcept en interne dempingsconstructie: alles State-of-the-Art.
Klankmatig een droom!

Furutech adviesprijs: € 10.070,=

Aanbieding: Bij aanschaf van een Furutech stekkerblok wordt 10% korting gegeven op een aansluit powercord naar keuze.

Kemp Elektroniks Power Strip / Power Strip PLUS

#

Robuuste stekkerblok in een stevige stalen behuizing (afgeschermd tegen EMI en EFI), intern ster bekabeld en met een verrassend muzikaal klankkarakter. Leverbaar in 4-, 6 -, en 8-voudige uitvoering evt. met Kemp aansluit powercord.

Prijzen vanaf € 345,= (4-voudige uitvoering)

Van de Pink Faun Power Strips zijn ook PLUS versies te koop, dit zijn verbeterde uitvoeringen met o.a. vergulde in- en uitgangen, een ingebouwde QA Module en intern voorzien van WA Quantum Chips voor een natuurlijkere weergave.

Power Strip PLUS versies zijn er vanaf: € 550,= (4-voudige uitvoering)